OM CROSSFIT DOME


CrossFit Dome i Haderslev slog dørene op 30-09-2018 og er skabt ud fra et klart mål: At gøre det enkelte
menneske sundere på en sjov, effektiv og tryg måde. Vores brede udvalg af CrossFit-hold, dygtige
instruktører og viden inden for området giver dig de bedste forudsætninger for at opnå dine mål – uanset
alder, baggrund og niveau.

PERSONLIG TRÆNING


Med personlig træning for du hjælp til at nå dine mål – Hvad enten du ønsker at blive stærkere, i bedre form eller tabe dig et par kilo – eller mange. Uanset hvor du er i livet, og hvad du ønsker at opnå så kan en personlig træner hjælpe dig på vej med den rette støtte og vejledning som er tilpasset din situation og din hverdag.
Det betyder ikke, at det ikke bliver hårdt eller udfordrende. Men din personlige træner sørger for at tilpasse træningen til dig og giver dig støtte og sparring hele vejen igennem.


Jeg hedder Bo Damgaard Poulsen og jeg er indehaver af CrossFit Dome i Haderslev.
Jeg har dyrket Fitness siden 2003 og jeg har undervist fast, inden for Funktionel fitness og CrossFit siden 2015.

Jeg åbnede CrossFit Dome i 2018 med det klare mål om at skabe et trygt samlested for alle, der ønsker at være aktiv, forbedre deres livstil samt have det sjovt imens – Uanset alder eller form. Det er vigtigt for mig at man føler sig velkommen hos os og at man kan lide at bruge tid her – unge som gamle, nybegyndere som øvede.

TRÆNING SKAL VÆRE SJOVT


At være fysisk aktiv er en vigtig del af et sundt liv. Men det at dyrke motion skal ikke være en sur pligt, der bare skal overstås. Hvis det skal være holdbart, skal det være sjovt – og det kan sagtens være sjovt, selvom det er udfordrende.

Hos CrossFit Dome går vi op i den gode oplevelse og at vi har det sjovt, mens vi træner. Vi vægter fællesskabet højt, og vi tror på, at vi bliver stærkere, når vi støtter og hepper på hinanden. Samtidig er holdånden noget af det, som er med til at gøre crossfit-træningen særligt sjov og motiverende.

HVAD ER CROSSFIT


Crossfit er en træningsform, som er sammensat af elementer fra bl.a. vægtløftning og gymnastik som giver
en sjov, udfordrende samt motiverende træning.
I crossfit kombinerer vi tunge løft med høj intensitet/puls, hvilket gør træningen enormt effektiv, både i forhold til kondition, fedtforbrænding og muskelopbygning.
Og det allerbedste er, at du kan være med, uanset om du er nybegynder eller erfaren crossfitter. Alle de øvelser, vi laver, kan nemlig skaleres, så de matcher dit niveau.

FUNKTIONEL TRÆNING


I crossfit træner vi med funktionelle øvelser. Funktionelle øvelser imiterer de bevægelser, vi laver i hverdagen – det kan f.eks. være løft, hop og kast. Fordelen ved funktionel træning er, at den involverer mange led og muskelgrupper.
Hvor man i fitnesstræning ofte træner én bestemt muskelgruppe ad gangen, bliver hele kroppen aktiveret i crossfit, hvilket er med til at gøre træningen enormt effektiv.

VARIATION


I crossfit er der stor variation, både ift. bevægelser, gentagelser og vægt. Hver dag arbejder vi med en ny WOD – workout of the day. Den store variation gør, at hele kroppen trænes igennem, og at man sjældent får skader. Afvekslingen er desuden en stor motivationsfaktor, da man altid bliver udfordret på en ny og sjov måde.

HØJ INTENSITET


Den høje intensitet er en stor del af årsagen til de gode resultater, du opnår igennem crossfit. Når vi træner med høj intensitet, bliver længden af træningen tilsvarende kort. Man kan simpelthen ikke træne med høj intensitet i længere tid, og derfor ligger den intensive del af træningen i crossfit på omkring 10-25 min.

Fællesskab

GHD

Kettlebell

Rowers

YOUR HEALTH IS AN INVESTMENT NOT AN EXPENSE!