Information om CrossFit


 • Om os

  CrossFit Dome byder Haderslev og opland velkommen den 30-9-2018, vores målsætning er at skabe rammerne for, at du kan blive sundere på en sjov, effektiv og tryg måde.

  Som medlem hos os, har du adgang til en stort udvalg af forskellige holdtyper som sikre en varieret træning, hvor du uanset niveau bliver tilpas udfordret.

  Vi forsøger at lave en holdplan som tilgodeser alle, uanset om du studere, har skiftende arbejdstider eller lever et travlt familieliv med børn og fuld fart over feltet. Vi vil begynde dagen med hold fra kl 06.00-07.00 og fra 08.15-09.15, og vil slutte dagen af med forskellige hold fra kl 16.00 til kl 21.00. Så alle har mulighed for at træne, og opnå et bedre fysisk velvære.

  Vores værdier
  Vi har ikke blot et ønske om at tilbyde en funktionel og varieret træning, men en ambition om at vi sammen kan skabe rammerne for et fællesskab du både ønsker at bidrage til og være en del af.
  Mennesker definerer sig selv i relationen til andre, og at være i positive relationer er afgørende for vores trivsel. Så kan vi med smil, godt humør, en oprigtig interesse for dig give dig blot en flig af dette med på din vej så opnår vi sammen at skabe rammerne for et gensidigt forpligtende fællesskab.

 • Vores koncept

  Vi vil sælge os selv som en familie, man ikke kan undvære, et sted hvor vi hjælper hinanden, men også holder hinanden anden op på at gøre det så godt som man kan, og ikke mindst have det sjovt samtidig med at kvaliteten er i konstant fokus.

  Vi vil markedsføre os som træningsformen man ikke kan undvære og miljøet man ikke vil gå glip af, som giver resultater som taler for sig selv og som medlemmerne kan blive ved med at se, vil gavne deres livs lange aktive samt sunde liv. Den følelse man får når man har gennemført noget man ikke troede var muligt.

  Succesen der kommer når man når sine delmål så som at se vægten vise færre kilo, målebåndet viser færre centimeter eller f.eks. endelig får sin første dobbelt under som man har arbejdet længe på osv.

  Der er stor fokus på at vi skal leve sundt og dyrke motion, hvem vil ikke gerne have det sjovt mens vi dyrker motion.

  Træning og motion skal ikke kun være for den unge generation eller dem som vil holde sig i gang 5 gange i ugen, men også for den helt gængse person som blot ønsker at få en god træning  samt at holde kroppen ved lige, derved  undgår man at gå hen og bliver helt stiv og for hurtig ”gammel” i kroppen som der kan resultere i en masse begrænsninger på sigt.

 • Hvad er crossfit?

  Crossfit er en konstant varieret træningsform, som henvender sig til alle aldersgrupper og alle typer mennesker.

  CrossFit er meget mere end træning og løfte tunge vægte, det er et community, hvor man kommer til at lærer de mennesker man træner sammen med at kende. Man bliver som en familie der hjælper hinanden både igennem træningen, med en høj femmer, men i særdeleshed også på den anden side af døren.

  Hvorfor vælge os?
  Du skal vælge vores center, da vi konstant vil udvikle os for at gøre vores medlemmer bedre, det kunne være om man har et ønske vægttab, bedre bevægelighed, udholdenhed, bygge kroppen stærk sund og rask osv. så man er godt klædt på til hvad livet nu engang måtte udfordre en med.

  Vi vil altid tage imod dig med et stort smil og en høj femmer, og være behjælpelig med vores viden inden for øvelser der kan styrke dele af kroppen, hvor vores medlemmer evt. ikke er så stærke.

  Vi vil bestræbe os efter at have byens bedste instruktør team som brænder 100% for crossfit og at se andre mennesker nå deres mål og få succes.

  Miljøet i centeret vil vi altid stræbe efter er i top, så alle føler sig velkomne og taget godt imod om du er ny i træning eller om du har trænet hos os i mange år.

Fællesskab

GHD

Kettlebell

Rowers

YOUR HEALTH IS AN INVESTMENT NOT AN EXPENSE!